ОБЩИНА СЕПТЕМВРИ - ОФИЦИАЛЕН WEB САЙТ                 ДОБРЕ ДОШЛИ!

  Добде дошли в Септември  Кмет  Общински съвет  Общинска администрация  Стратегически приоритети  Местно самоуправление  Административни услуги  Он-лайн услуги  Достъп до информация  Общински дейности  Общински справочник  Връзки

 

 

   Български

   Английски

 

Начало  Контакти  Карта на сайта  Новото в сайта


Храм "Св. цар
Борис-Михаил"

СЕРТИФИКАТ ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА КАЧЕСТВОТО НА УСЛУГИТЕ ЗА ГРАЖДАНИ


 

   Начало 8 Местно самоуправление8 Сертификат за управление на качеството на
    услугите за гражданите ISO 9001:2008

       На 16 декември 2008 г. общинска администрация Септември бе оценена и бе установено нейното съответствие с изискванията на стандартите за управление на качеството ISO 9001:2000, с обхват на сертификацията - Административно, правно и информационно обслужване на физически и юридически лица.

       Сертификационния одит бе успешно приключен на 06.11.2008 г.

      От 5 ноември 2010 г. Община Септември е с удължен сертификат за качество ISO 9001:2008, с обхват на сертификацията - Административно, правно и информационно обслужване на физически и юридически лица.

      Община Септември ще продължи да се стреми към непрекъснато повишаване на качеството на услуги и дейности, с което да допринесе за пълноценна реализация на човешкия фактор и утвърждаване на надеждни местни органи за самоуправление.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Фотогалерия

Археологически

музей

Къща - музей
"Ал. Стамболийски"

 
  Последна актуализация:  15.06.2011                                                         Copyright   ©  2003 - 2022 Община Септември                                                                      webmaster